λέιζερ μπικινι

 ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑDIBEAUTY!

Τα σύγχρονα κέντρα αισθητικής ιατρικής DiBeauty αποτελούν έναν άκρως ζεστό και φιλικό χώρο όπου πλαισιώνεται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Στα κέντρα μας παρέχουμε όλες τις νέες και παράλληλα πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης και κοσμετολογίας προσώπου – σώματος, θεραπείες αναδόμησης, και ανάπλασης στην καλύτερη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας και κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, εξασφαλίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα και κυρίως, ανώδυνα.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις κατάλληλες θεραπείες, οι οποίες ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Τα κέντρα μας χαρακτηρίζονται από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η επιστήμη και η εμπειρία συναντούν την τεχνολογία και την αισθητική τοποθετώντας μας στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη περιποίηση και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, και γνωρίστε άμεσα τον καινούργιο σας εαυτό!

LASER ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

αποτρίχωση με μόνιμα αποτελέσματα

για κάθε τύπο δέρματος & για όλες τις περιοχές του σώματος

ιδιαίτερα προσιτή τιμή

τρία μηχανήματα αποτρίχωσης (cynosure, candela, quanta)

με μήκος κύματος Αλεξανδρίτη 755 nm

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VELASHAPE ?

Η τεχνική Velashape είναι η πλέον διαδεδομένη μή επεμβατική ιατρική μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος.

Πρόκειται για μια 100% ασφαλή και ανώδυνη τεχνική εγκεκριμένη από το FDA.

  • Αποτελεί θεραπεία επιλογής για:
  • Κυτταρίτιδα
  • Καταπολέμηση του τοπικού πάχους
  • Μείωση πόντων
  • Βελτίωση του σχήματος του σώματος και προσώπου
  • Βελτίωση κυκλοφορικών προβλημάτων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος​

Πώς δρά ?

To Velashape συνδυάζει το μηχανικό μασάζ από δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους υπό αρνητική πίεση (vacuum) με την υπέρυθρη ακτινοβολία και την διπολική ραδιοσυχνότητα ( bipolar RF).

Ο συνδυασμός υπέρυθρων και διπολικής ραδιοσυχνότητας προκαλεί θερμότητα στο συνδετικό ιστό του δέρματος και του υποδορίου διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας σε σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος. Παράλληλα αυξάνει τον τοπικό μεταβολισμό των λιποκυττάρων, προκαλώντας απελευθέρωση λιπαρών οξέων και συρρίκνωσή τους ενώ το μηχανικό μασάζ βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τη ροή της λέμφου στα λεμφαγγεία αποσυμφορώντας τα λιποκύτταρα και τις κατακρατήσεις.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μια αναίμακτη μέθοδος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους η οποία χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη του λιπώδους ιστού και προκαλεί την απόπτωση ( φυσική ελεγχόμενη καταστροφή ) των λιποκυττάρων χωρίς να προκαλεί βλάβη στους υπόλοιπους ιστούς.

Τα φαγοκύτταρα αποδομούν τα λιποκύτταρα και τα λιπίδια που περιέχονται σε αυτά απελευθερώνονται αργά και αποβάλλονται με φυσιολογικό τρόπο διαμέσου της λέμφου.

Με αυτό τον τρόπο η κρυολιπόλυση κατορθώνει να εξαφανίσει το επίμονο τοπικό πάχος που δεν αντιμετωπίζεται με τη δίαιτα και την γυμναστική.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης στηρίζεται σε έρευνες που έχουν γίνει από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη υπό την επίβλεψη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ & ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Με την κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται μείωση έως 35% του λιπώδους ιστού της θεραπευόμενης περιοχής.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και οριστικά.

Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή σε περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 1 – 3 μήνες.

​Συνήθως απαιτούνται από 1-3 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος σε μεσοδιαστήματα των 1 – 2 μηνών.

​Η κρυολιπόλυση αποτελεί τη Νο1 θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργική επέμβαση που προσφέρει θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα, με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης.

​Tα αποτελέσματα της 3D Cryolipolysis από το Di Beauty, είναι μόνιμα, αφού απαλλάσσεστε από τα λιποκύτταρα μια για πάντα.

​Στα Di Beauty αποκαθιστούμε τα σημάδια του χρόνου και σας βοηθούμε να ανανεώσετε την αυτοπεποίθηση σας, να αλλάξετε την ψυχολογία σας και να προβάλετε την δική σας μοναδική ομορφιά !Διαθέτουμε επαναστατικά ιατρικά μηχανήματα μη επεμβατικής δράσης και κορυφαία Laser Νέας Γενιάς, που εγγυώνται για εσάς ποιοτικές θεραπείες Αντιγήρανσης, Ανάπλασης, Αναδόμησης και Ανανέωσης, με τέλεια αποτελέσματα και διάρκεια !

Για περισσότερες πληροφορίες:- https://www.dibeauty.gr/

Αποτρίχωση laser τιμες

Comments

  1. Hi, I reading your post. This is very nice article.I want to twite to my followers.
    If you need baclink servicesBacklink work is here please contact me

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

NEW AGE BRIDES

REFRIGERATOR REPAIR